Massasjerom massasje byen hekte

massasjerom massasje byen hekte

Jeg tok en behandling der det nå heter Syam Thai. My experience at an Asian massage parlor (Samme lokalet som tidligere het Orchid Thai. Massasje ) Hyggelig og godt voksen thaidame. Har vert laxevåg (nær senteret)tidligere, og fikk et smil om munnen før jeg gikk derfra dengang, men.

Sex vits erotisk massasje i oslo

This post was edited on 11/22 at 9:38. Jeg vet ikke hva de tilbyr nå når de har flytet til Molde, men det er samme dame som driver stedet som når de var i Ålesund. Jeg har ikke vært der, men en kompis av meg ringte og spurte hvilke tjenester de tilbød. Det stedet vet jeg ikke noe om, men det og ser bra ut fra utsiden. Smilte likevel da jeg gikk. You could barely tell it was a business, it looked like just a red door. massasjerom massasje byen hekte Stacked goth slut cheats on her boyfriend bareback in my hotel room.

Sex møteplass massasje jenter i oslo

De to stedene som ligger i en sidegate til Kippervikgt. There is a shady arse one in nola my buddy showed me that apparently tons of legislators. Jeg har snakket med en ansatt på Orchid på tlf, og hun fortalte at de holdt til i Fannestrandvg. Bra og hard massasje, men trusa må være på hele tiden! Jeg tok en behandling der det nå heter Syam Thai Massasje. De ble sinte og la på da han gikk litt langt i sine spørsmål. I tillegg er det enda en lignende "salong" rett over gaten fra hovedinngangen til Hotell Parken.

Erotisk massasje i oslo escort tromso

Men var langt ifra thai massasje. Ålesund, her er det et bra utvalg. Alle de tre nevnte stedene ser seriøse og bra. Vet ikke om hun er aktiv. Jeg håper å få prøvd det stedet om ikke så lenge. 1 time ble bestilt av min venn, men det viste seg etterpå at klokka på rommet var stilt 20min frem, så det varte egentlig bare 40min. Middels bra masasje til vanlig pris. Gjestsund, jeg har vært et par ganger hos en godt voksen thaidame i bydelen Nordlandet. That place looked dirty as sin. Har jeg ikke prøvd. Skal undersøke litt og oppdatere dersom jeg får ny info om henne.