Sexnoveller norsk svenska porr

sexnoveller norsk svenska porr

kunna läsa andras sexnoveller samt skicka in sina egna porrnoveller. Det kostar inte en krona utan är helt gratis. Tanken är att guiden ska innehålla konkreta tips. Vi har en "att-göra-lista" som är längre än kinesiska muren, så det är mycket positivt att lite pengar strömmar in på plusgirot. Men det kostar även pengar att driva en sajt som Sexgumman. Alla kan nämligen lägga till nyckelord.

Swingers klubb oslo norske webcam jenter

Vår server kraschade, tyvärr. Sidan tuffar på i ett gemytligt tempo och vi börjar nu få allt fler erotiska texter som våra besökare och läsare kan njuta. Eftersom arbetet som moderator/redaktör är frivilligt så utgör det inte heller några egentliga förpliktelser. Vår lilla novellsida ser kanske inte ut att vara mycket för världen, men den nämns ofta i media. Senast uppdaterad, sök efter Sexnoveller på Sexgumman, just nu finns det 1772 Sexnoveller. Det gör att funktionen inte är särskilt användbar nu i början. Den som varit lite uppmärksam har förmodligen redan sett att vi har lagt till en funktion för avancerad sökning av sexnoveller. Vi har en evigt lång lista med förbättringar till Sexiganoveller. Vi förlitar oss därför på att våra läsare anmäler noveller med allt för låg kvalité. sexnoveller norsk svenska porr

Filme porno online sex chat norsk

Det bör inte ha undgått någon att det inte gick att nå under några dagar. Skälig ersättning får diskuteras, men vi har inte råd med några överpriser. Vi vill passa på att be alla författare och besökare om lite tålamod, innan våra moderatorer har hunnit bli varma i kläderna. 220 000 besökare per månad har. Dessutom så har vi blivit träffade av minst ett blixtnedslag. Möjligheten finns alltid att lägga till fler kategorier av sexnoveller om det efterfrågas. Skulle någon automatiskt godkänd novell strida mot våra regler för noveller, så får läsarna anmäla den som olämplig. Det kommer även fortsättningsvis att vara högt till tak och moderatorerna har fått instruktioner om att inte gallra för hårt. Vi kan ej garantera att våra erotiska noveller inte finns på andra novellsidor, då detta skulle vara en omöjlighet att kontrollera.